fredag den 29. juni 2018

Praksisafprøvning med Louiseskolen

Vi havde i går d. 28/06 besøg af Louiseskolen og en gruppe børn derfra. I gruppen har vi efterfølgende evalueret på aktiviteten med de to grupper vi fik stillet til rådighed og alt i alt synes vi dagen i går var en succes. Nogle af de mest populære fangster var bl.a. en større salamander, som et af børnene fra den første gruppe fangede. Derudover var rygsvømmerne og bugsvømmerne populære, da de er meget hurtige i vandet.

Den første gruppe bestod af fire drenge, som var meget interesserede, både i at fange dyrene og undersøge dem efterfølgende. To af drengene tegnede også nogle af de dyr som de undersøgte, mens de to andre hellere ville nøjes med at kigge og undersøge dyrene i lupper, såvel som kuvetter mm.
 

 


Den anden gruppe bestod af tre drenge og to piger. Denne gruppe var også i stor grad interesseret i dyrene, her var det dog kun pigerne som tegnede dyrene, mens drengene havde travlt med at undersøge og observere dyrene og dermed ikke ønskede at tegne.
 



1 kommentar:

  1. Fint med et indlæg fra udefestivalen - jeg linker til det fra undervisningsbloggen http://natur-miljoe-udeliv.blogspot.com/2018/06/udefestival.html
    God sommer!

    SvarSlet