mandag den 27. august 2018

Kaninen Bailey


Vi har fået en kanin som tidligere skrevet. Vi har allerede lært en masse om kaniner og hendes personlighed. Hun kedede sig desværre en del i buret så har bidt et hul i et hjørne, som vi har dækket til samt købt noget legetøj til hende for at aktivere hende noget mere i buret.


Hun er meget nysgerrig når vi er i nærheden af hende og snuser meget til os når vi stikker vores fingre frem. Hun har lært at vi kommer med foder og snacks til hende, da hun kommer igen meget frem når hun ser os med mad.






















Hun er begyndt at komme ud i noget tid, hvor hun får lov til at hoppe frit rundt indtil hun ikke gider længere så kan hun selv hoppe ind i buret igen. Når hun er ude og hoppe, sidder vi på fliserne eller på bænken og her kommer hun hen til os og snuser omkring os. Vi må stadig ikke røre ved hende men man kan se hun er nysgerrig og interesseret i hvad vi er for nogle væsner.
Første dag hun var udenfor, lagde hun sig tæt på os selvom vi snakkede og bevægede os, her testede vi det ved at gå hen mod hende. Hun blev liggende indtil Mette satte sig ved siden af hende og prøvede at ae Bailey. Her kan man igen se at hun begynder at føle sig tryg i vores selskab.



Mette passede hende i weekenden og lagde mærke til at Bailey var begyndt at bygge en rede så nu holder vi øje med om hun er drægtig eller om det er indbildning, hvilket vi håber mest på. Vi har læst at de oftest bygger rede nogle dage før de føder så vi kan ikke gøre andet end at se tiden an.





Og! vi har gjort buret rent i dag :D



1 kommentar:

  1. Fint med et indlæg om kaninen :-) Har I overvejet at måle og veje den, så I kan følge med i dens udvikling? Overvej også begreberne personlighed >< adfærd - hvor skaber I de bedste rammer for en naturlig adfærd...?

    SvarSlet