onsdag den 5. september 2018

Sea Life Konstanz

I sommerferien har jeg besøgt Sea Life i Konstanz ved bodensøen. Det er et Sea Life af mange fra over hele verden. Sea Life sætter sig ind for at beskytte dyrene i havet.





Det hele er bygget op i en rundgang. Man skal gå igennem alle rum. De forskellige rum har forskellige emner. I hvert rum er en eller flere akvarier og disse er opbygget sådan, at det ligner de naturlige omgivelser for dyrene. I et akvarie er der udover naturlige omgivelser nogle statuer og lignende ting. Sea Life har havdyr fra hele verden.


Det er både fisk fra floden og havet og andre dyr som hajer, koraller, en skildpadde og andre dyr. Det giver mulighed for at se dyr fra hele verden.







Viden bliver formidlet over små skærme, hvor der står nogle fakta over fiskene.

Desuden er der lidt ekstra viden om hver fisk. Udover disse skærme var der tegninger fx af forskellige rokker på væggen i rummet med et akvarie fuld af rokker.







På skærmene er der billeder fra fiskene. Det kunne man bruge med børnene til at genkende og finde de forskellige fiske. Ved indgangen kunne jeg købe et hæfte der giver ekstra informationer. I dette hæfte er der billeder og flere informationer såsom livscyklen af vandmand. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar